Хирургът Свети Лука Кримски доказано лекува чрез тази молитва

Преди една година Калина Стоянова получила силни болки в стомаха. Много се притеснила, защото си помислила, че може да има язва или онкозабляване.

Преминала през множество прегледи, но лекарите не могли да установят каква е причината. Обаче болките не спирали. И в един момент тя не можела да се храни.

Ходила на психолог. Приятели й препоръчали да посети специалист, защото може да е преживяла някакъв стрес без да си даде сметка. А той да отключи анорексия или болимия на по-късен етап.

Консултациите с психолог не могли да дадат резултат. Но болките в стомаха продължили.

Консултирала се със специалист по хранене. Правили различни хранителни режими. Но болката не изчезвала.

Калина Стоянова започнала да търси информация из интернет за оздравяване. Така попаднала на житието на Свети  Лука Кримски. Намерила и молитвата към него. Някакъв вътрешен импулс я подтикнал да започне да я казва. И така на третия ден вечерта Калина прочела отново молитвата и легнала да спи.

На сутринта станала и започнала да се гласи за работа. Изпитала остър глад. Започнала да си приготвя закуска както правела преди време.   И чак, когато започнала да дъвче сандвича си дала сметка, че болката е изчезнала.

Сълзи на радост започнали да се стичат от очите й. Отново прочела молитвата. И на път за работа решила да отиде на църква.

Когато влязла, интуитивно тръгнала към една икона на стената вдясно от олтара. Пред нея имало малък свещник. Когато погледнала към иконата, разпознала лика на Свети Лука Кримски.

От този ден задължително 2 или 3 пъти седмично влиза в храма и пали свещи в знак на благодарност към Свети Лука Кримски.

Молитвата чете само веднъж дневно.

Щастливата Калина Стоянова решила да сподели с читателите на ТОПактуално.ком своите духовни преживявания. И препоръчва на всеки, който има здравословен проблем да се моли на Свети Лука и да пали свещи пред неговите икони.

Ако тази статия Ви е харесала, ще Ви бъдем благодарни да я споделите!

Сподели във Facebook

Коментари