Детенце гледа болна от рак баба инвалид, прикована на легло

Моля помогнете! 9 годишно дете се грижи за своята болна от рак баба и се нуждае от нашата подкрепа!

Да ПОМОГНЕМ на една болка от рак баба и самотна майка да отгледат своето талантливо внуче и дете! Детото е на 9 години и има изключителен математическа талант, но за съжаление самотна й майка и болната и от рак баба нямат материални възможности, за да може детото да развива таланата си.
Бащата на момиченцето я изоставя когато е била на 3 години. За нея започват да се грижат баба, дядо и мама.

Преди 7 месеца след кратко лечение в пловдивска болница умира дядото на детето, който беше за нея истински баща. Месец след смъртта му се установява, че бабата има рак на стомаха. Следва операция в пловдивска болница, но са съжаление по време на операцията бабата се заразява с COVID-19. Така в болницата лекуват едновременно бабата и от онкологичното залоляване и от Ковид, след което тя се прибира у дома. Днес детето е на онлайн обучение при баба си, защото майката работи, но няма средства, за да продължи детето своето образувание по комютърно програмиране и английски език.

Потънали в мизерия хората нямат възможности да дават таксите за обучение по програмиране и английски език, които възлизат на 300 лева на месец. Ще ви бъдат благодарни и на най-малката материална подкрепа.
Детето няма други роднити освен болната си от рак баба и майката, която работи от сутрин до вечер, за да свържавт двата края.
В момента детето е на онлайн обучение в къщи. Едновременно учи и обгрижва баба си – храни я, води я до тоалетна, облича я, дава и лекарствата, грижи се и за това в къщи да е топло и уютно.
Молим всеки ,който може да дари дори един лев да помогне в тази тежка ситуация на детето.
Всеки, който иска да помогне, може да преведе, дори малко, пари по дарителската сметка:
IBAN:BG56STSA93000020822751
IBAN : STSABGSF
Банка ДСК
Титуляр Стоянка Иванова Друмева
Хората ще ви дъбат благодарни дори на един лев помощ


Ако тази статия Ви е харесала, ще Ви бъдем благодарни да я споделите!

Сподели във Facebook

Коментари