Адем Ходжа : Магия може да направи всеки, но направената магия се заплаща тройно и се връща жестоко на децата


Адем Ходжа : Магия може да направи всеки, но направената магия се заплаща тройно и се връща жестоко на децата

Омраза, отмъстителност, алчност – пороците пораждат магиите, а те – нуждата да бъдат разваляни. Повечето хора, които търсят вещ в магиите човек, имат проблеми с роднини. Повечето проблеми са свързани с имот – къща, земя, с пари.

Не се плашете от мъртвите, а от живите“, казва ходжата от пловдивското село  – Адем. Той може с часове да разказва за човешката лошотия. Вижда я всеки ден в приемните си часове. Тя е насочена и към самия него, защото конкуренти – ходжи го заплашват или се опитват да го достигнат с методите си.

adem-hodja-05

Адем ходжа

Какво прави Адем? В няколкото публикации за него и в двете телевизионни предавания по bTV и по NOVA той е категоричен:

магии не прави, а само разваля. Ако е възможно. Защото няма черна, няма бяла магия. Ако е направена, тя се връща десетки пъти по-силна върху поръчителя. Плаща той, плащат и децата му, и поколения след него.

Адем работи с молитва.

Отправя я към Единния Бог. Не дели хората на мюсюлмани и християни. В приемната му има свещени текстове от Корана и православни икони.

Молитвата се отправя за добро, винаги и само за добро. За здравето на човека, за неговото поправяне.

Отправя се към Бога, но помага и ангелът – пазител. Да, всеки от нас има такъв, потвърждава ходжата от Ръжево Конаре.Адем ходжа е убеден в силата на молитвата. Но произнесена от него, молитвата става наистина мощна. Обаче не е всесилна.

Бабата на Адем била лечителка и баячка. Помагала на хора от околността. Имала дарбата да вижда ясно – в миналото и в бъдещето. Адем разказва, че тя видяла и своя край на Земята. С точност прогнозирала датата и часа на последното си отпътуване.

Био крем топи шипове, лекува ДИСКОПАТИЯ, РАДИКУЛИТ, ИСШИАС, ПЛЕКСИТ!

Предупредила внука си да не плаче. Починала с усмивка на уста. Адем не плакал, а малко по-късно открил, че нейната дарба е преминала в него. Дарбата вече го задължавала да продължи работата й в помощ на хората и да „поеме“ на свой ред нуждаещите се.

Гадател и лечител от ново времеАдем „надградил“ уменията на баба си. Той умее да предава енергия дистанционно, дори посредством телевизионния екран.

Гледаме интервю с него по телевизията. Ако през това време поставим чаша вода пред приемника, тя ще се зареди.

Самият ходжа обяснява този ефект от общуването, макар че има и малка тънкост – зрителят трябва да се настрои положително. Положителната настройка и заредената вода са достатъчно силни да изчистят магия. Е, не всяка, защото има и трудни случаи.

Как Адем ходжа открива магии?

От разказите и обясненията на Адем можем да си направим извода каква е промяната, която настъпва у него със смъртта на баба му.

По всичко личи, че се отваря неговото вътрешно зрение или т. нар. трето око.

Главна особеност на отвореното трето око е развиването на специфична чувствителност към светлината. И ето, че Адем ходжа диагностицира състоянието на човека по неговата светлина.

Ако тази статия Ви е харесала, ще Ви бъдем благодарни да я споделите!

Сподели във Facebook

Коментари